Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمایندگان مردم خراسان جنوبی در مجلس شورای اسلامی طی نامه ای به وزیر علوم خواستار لغو اجرای طرح الحاقی تنها دانشگاه صنعتی شرق کشور شدند و تاکید کردند: اجرای این طرح خسارات جبران ناپذیی را برای منطقه به دنبال خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، نمایندگان مردم خراسان جنوبی در مجلس شورای اسلامی صبح امروز (31 فروردین) طی ارسال نامه ای به وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نسبت به الحاق دانشگاه صنعتی و دولتی بیرجند اعتراض کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

طی این نامه آقایان «حسین خسروی اسفزار»، «مصطفی نخعی»، حجت الاسلام «مجید نصیرایی» و «سلمان اسحاقی» اعضای مجمع نمایندگان مردم خراسان جنوبی در مجلس شورای اسلامی از وزیر علوم، تحقیقات و فناوری درخواست کردند تا حرف دانشگاهیان و اساتید دانشگاه صنعتی بیرجند را بشنود و طرح الحاق این دانشگاه با دانشگاه بیرجند را لغو کنند.

 

نمایندگان مردم خراسان جنوبی در مجلس در این نامه بیان کردند که اکنون زمان مناسبی برای اجرای طرح الحاق دانشگاه بیرجند و دانشگاه صنعتی این شهرستان نیست و لازم است تا کارشناسی عمیق نشدن این طرح لغو شود اما متاسفانه برخی از همکاران شما در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حذف کدرشته های دانشگاه صنعتی بیرجند بی توجهی خود را نسبت به درخواست ها و اعتراضات مسئولین و دانشجویان و دانشگاهیان این استان را نشان دادند.

 

در این نامه به ضرورت های وجود دانشگاه صنعتی بیرجند اشاره شده است و نمایندگان مردم خراسان جنوبی در مجلس شورای اسلامی در این راستا عنوان کردند که دانشگاه صنعتی بیرجند با چشم انداز اهمیت توسعه علم و فناوری در توسعه متوازن کشور در سال ۸۶ تاسیس شده است اما اکنون با حذف آن به عنوان یکی از ارکان مهم توسعه منطقه شاهد به وجود آمدن موجی از نگرانی ها هستیم.

 

دانشگاه صنعتی بیرجند با برخورداری از اقبال دانشجویی می تواند مصدر خدمات و منشا برکات منحصر به فردی در خراسان جنوبی باشد و نظرسنجی ها حاکی از این است که طرح الحاقی باعث از بین بردن برند یک دانشگاه صنعتی در منطقه می شود و این موضوع به ارزش افزودهحضور دانشجویان در منطقه لطمات جبران ناپذیری وارد خواهد کرد.

 

در این نامه آمده است که نبود خط ریلی در خراسان جنوبی و محروم بودن فرودگاه بیرجند از آشیانه های تخصصی هوافضا ایجاب می‌کند دانشگاه صنعتی بیرجند نه تنها نباید در طرح الحاقی قرار بگیرد بلکه باید با صورت مستقل توسعه یابد.

 

گفتنی است نمایندگان مردم خراسان جنوبی در مجلس شورای اسلامی طی این نامه اظهار کردند که الحاق دانشگاه صنعتی بیرجند با اهداف ارزشمند سیاست های آمایش آموزش عالی از جمله توزیع عادلانه منابع، ایجاد فرصت های برابر، توزیع ماموریت آموزشی نیروی انسانی متخصص مورد نیاز منطقه، استفاده از مزیت های منطقه و کاهش تمرکز مغایرت دارد.

 

نمایندگان مردم خراسان جنوبی در مجلس شورای اسلامی در پایان این نامه تاکید داشتند که اگر تنها دانشگاه صنعتی شرق کشور مورد بی مهری قرار بگیرد، خسارات جبران ناپذیری بر درآمدزایی و فعالیت های تحقیقاتی منطقه وارد خواهد شد.

پایان پیام/573

منبع: شبستان

کلیدواژه: نامه اعتراض طرح الحاق دانشگاه صنعتی بیرجند مجمع نمایندگان مردم خراسان جنوبی در مجلس وزیر علوم تحقیقات و فناوری نمایندگان مردم خراسان جنوبی در مجلس شورای اسلامی دانشگاه صنعتی بیرجند طرح الحاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۵۳۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی سه شهرستان خراسان جنوبی برای دور دوم انتخابات مجلس

به گزارش خبرنگار مهر، علی فاضلی فرد صبح شنبه در ستاد انتخابات خراسان جنوبی بیان کرد: جلسه توجیهی نامزدهای انتخاباتی و رؤسای ستادهای انتخاباتی آنان برگزار شده است.

فرماندار بیرجند گفت: ظرفیت‌های تبلیغی نیز به نامزدها اعلام شده است‌

فاضلی فرد با بیان اینکه دو شعبه سیار به شعب اخذ رأی در بیرجند افزوده شده است، ادامه داد: در مجموع آمادگی لازم را برای برگزاری دومین مرحله دوازدهمین دوره انتخاب در شهرستان بیرجند وجود دارد.

وی گفت: از آنجایی که در فصل بهار بسیاری از مردم به روستاهای اطراف شهر می‌روند تدبیر لازم برای تأمین تعرفه در روستاها انجام شده است.

علی حسینی، فرماندار شهرستان خوسف نیز در این جلسه اظهار کرد: چندین جلسه ستاد انتخابات برگزار کردیم.

وی با بیان اینکه شرایط را برای تبلیغات باید بیش از گذشته فراهم کنیم، بیان کرد: شرایط تبلیغاتی در شهرستان خوسف نسبت به نوبت قبل دو برابر افزایش یافته است.

فرماندار خوسف افزود: در خوسف ۲۵ مکان، در ماژان پنج مکان و در بخش مرکزی نیز دوازده نقطه برای تبلیغات در نظر گرفته شده است.

مهدی فرجامی فرد فرماندار درمیان نیز در این جلسه با بیان اینکه در نماز عید فطر و نمازهای جمعه بحث تشویق به شرکت در انتخابات انجام شده است، گفت: با آقایان مولوی نیز در این زمینه رایزنی شده است.

وی یادآور شد: سیل اخیر به برخی از جاده‌های شهرستان خسارت وارد کرده است که برای تسهیل عبور و مرور نیاز به مرمت دارد.

فرماندار درمیان گفت: در مجموع آمادگی لازم برای برگزاری انتخابات وجود دارد.

گفتنی است انتخابات در حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف به دور دوم کشیده شده و رقابت بین آقایان علی مولوی حقیقی و سید حسن هاشمی خواهد بود.

کد خبر 6089501

دیگر خبرها

  • اجرای ۷۹ پروژه بازآفرینی شهری در محلات خراسان جنوبی
  • همایش روز شوراهای خراسان جنوبی برگزار شد
  • بیش از ۱۳ درصد مساحت شهرها، محدوده هدف بازآفرینی شهری است
  • خراسان جنوبی به لحاظ افزایش ولادت چهارمین استان کشور است
  • پیش‌بینی۲۸۷ شعبه أخذ رأی برای دور دوم انتخابات خراسان جنوبی
  • آمادگی سه شهرستان خراسان جنوبی برای دور دوم انتخابات مجلس
  • امدادرسانی هلال احمر بیرجند به ۱۶ نفر متاثر از سیلاب
  • رقابت ۱۵هزار داوطلب کنکور سراسری در خراسان جنوبی
  • لزوم همکاری تمامی نهادها با پلیس در اجرای طزح نور
  • پایان آزمون سراسری با رقابت داوطلبان گروه علوم تجربی