Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشجویان و کارکنان دانشگاه صنعتی بیرجند نسبت به اجرای طرح الحاق این دانشگاه با دانشگاه بیرجند اعتراض کردند و از وزارت علوم درخواست داشتند تا از اجرای این طرح کارشناسی نشده دست برداشته و تنها دانشگاه صنعتی شرق کشور را به حاشیه نبرد.

خبرگزاری شبستان- خراسان جنوبی؛ در 18 اسفند 99 بود که خبری در رسانه های خراسان جنوبی منتشر شد مبنی بر اینکه شورای گسترش و برنامه‌ریزی آموزش عالی براساس مصوبه ‌‏شورای ‌عالی انقلاب فرهنگی الحاق دانشگاه صنعتی بیرجند به دانشگاه بیرجند با عنوان «دانشـگاه بیرجند - پردیس ‌‏صنعتی بیرجند» را تصویب کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

با انتشار این خبر شاهد مخالفت های بسیاری از سوی دانشجویان و کارکنان دانشگاه صنعتی بیرجند بودیم چرا که این بدون کار کارشناسی شده و بررسی های لازم به دانشگاه بیرجند ابلاغ شده است و دانشگاه صنعتی بیرجند یک دانشگاه با ظرفیتی است که می تواند به یکی از قطب های توسعه صنایع در شرق کشور تبدیل می شود.

 

دانشگاه صنعتی بیرجند در سال 86 تاسیس شد و اکنون 70 عضو هیئت علمی از دانش آموختگان برتر دارد و بیش از 2 هزار دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند و حال وزارت علوم با طرحی عجولانه می خواهد دانشگاهی با این عظمت و ظرفیت را به حاشیه ببرد.

 

صبح دیروز دانشجویان و کارکنان دانشگاه صنعتی بیرجند نسبت به اجرای طرح الحاق دانشگاه بیرجند و دانشگاه صنعتی بیرجند اعتراض کردند و از وزارت علوم درخواست داشتند که کوتاه بیاید و این طرح را اجرایی نکند چرا که این طرح ضربه سنگینی را به دانشگاه صنعتی بیرجند وارد خواهد کرد.

 

وزارت علوم کوتاه بیاید

«علی آبادی» دانشجوی 22 ساله دانشگاه صنعتی بیرجند که در این اعتراض شرکت کرده بود در گفتگو با خبرنگار شبستان گفت: این طرح بدون هیچ نوع کارشناسی مطرح شده است و باعث می شود دانشگاه صنعتی بیرجند از رونق بیافتد.

 

وی با بیان اینکه دانشگاه صنعتی بیرجند فارغ التحصیلان مفیدی را به جامعه تحویل داده است، افزود: در صورت ادغام شدن این دانشگاه با دانشگاه بیرجند مشکلات بسیاری برای دانشگاه صنعتی به وجود می آید که مهم ترین آن کاهش اعتبارات تخصیص یافته به آن است.

 

این دانشجوی بیرجندی با اشاره به اینکه طرح الحاق 2 دانشگاه باعث حذف بسیاری از رشته ها می شود، ادامه داد: بسیاری از کارکنان و دانشجویان مخالف اجرای این طرح هستند و دلایل قانع کننده ای دارند اما نمی دانیم چرا وزارت علوم بر اجرای این طرح تاکید دارد.

 

علی آبادی اظهار کرد: امیدواریم وزارت علوم از اجرای این طرح دست بردارد و کوتاه بیاید و اگر به دنبال توسعه بخش صنعت به خصوص خراسان جنوبی است باید به دانشگاه صنعتی کمک کند نه اینکه سنگ جلوی آن بندازد.

 

طرح الحاقی عجولانه تعلیق شود

یکی دیگر از دانشجویان دانشگاه صنعتی بیرجند که تمایل ندارد اسمش را بیان کنیم در گفتگو با خبرنگار شبستان گفت: این طرح درست است که به صورت پایلوت اجرایی می شود اما از وزارت علوم درخواست داریم تا دانشگاه صنعتی بیرجند را قربانی این طرح نکنند.

 

این دانشجوی بیرجندی با بیان اینکه دانشگاه صنعتی بیرجند توانسته طی سال های اخیر خوب بدرخشد، افزود: این طرح الحاقی می تواند فعالیت های دانشگاه صنعتی بیرجند را تحت الشعاع قرار دهد و ضربه سنگینی در راستای اجرای این طرح به دانشگاه وارد می شود.

 

وی در ادامه بیان کرد: دانشگاه صنعتی بیرجند توان و ظرفیت این را دارد تا جزو برترین دانشگاه های کشور شود چرا که اعضای هیئت علمی آن جزو فرهیختگان برتر نه تنها کشور بلکه جهان است.

 

این دانشجو گفت: از وزارت علوم از طرف همه دانشجویان و کارکنان داشنگاه صنعتی بیرجند درخواست داریم تا این طرح الحاقی عجولانه را تعلیق کنند و اگر می خواهند اجرا کنند به سراغ دیگر استان ها بروند.

 

 

طرح الحاق دانشگاه صنعتی و دانشگاه بیرجند به صورت دقیق و شفاف کارشناسی شود

«عباسعلی رضاپور» یکی از معاونین دانشگاه صنعتی بیرجند در حاشیه این تجمع در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان اظهار کرد: نامه الحاق دانشگاه صنعتی و دانشگاه بیرجند قبل از عید نوروز ۱۴۰۰ ابلاغ شده است و نه تنها دانشجویان بلکه همه مسئولان استان خراسان جنوبی با این طرح مخالفت کردند.

 

وی در ادامه گفت: قرار بر این بود تا این طرح را به صورت دقیق و شفاف کارشناسی شود و سپس اجرا کنند اما به خاطر خلف وعده وزارت علوم این طرح را در مسیر اجراشدن قرار داده اند و دستور حذف تعدادی از رشته های دانشگاه صنعتی بیرجند را صادر کردند.

 

رضاپور با بیان اینکه نباید این طرح در دانشگاه صنعتی بیرجند اجرایی شود، افزود: این طرح کارشناسی شده نیست و امیدواریم درخواست ما را بپذیرند و اجرای این طرح را به خاطر پتانسیل های بالای دانشگاه صنعتی بیرجند لغو کنند.

 

معاون دانشگاه صنعتی بیرجند عنوان کرد: انتظار داریم که این طرح را به صورت موقت لغو کنند و طی ۴ جلسه با کارشناسان و مسئولان این دانشگاه ها به بررسی جوانب این طرح بپردازند و اگر به نفع دانشگاه صنعتی بیرجند و خراسان جنوبی باشد قطعا اجرا خواهیم کرد.

 

نگذارید تنها دانشگاه صنعتی شرق کشور انحلال شود

آیت الله «سیدعلیرضا عبادی» نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی نیز طی نامه ای به وزیر علوم در خصوص طرح الحاقی دانشگاه صنعتی و دانشگاه بیرجند اظهار کرد: دانشگاه صنعتی بیرجند در سال ۱۳۸۶ با ارتقاء دانشکده صنایع و معادن بیرجند و با هدف تحقق بخشیدن به آموزش و پژوهش و تربیت نیروهای انسانی متعهد و متخصص بومی؛ در جهت رفع نیازهای محلی و منطقه‌ای با بهره‌گیری از توانایی‌های علمی، تحقیقاتی و ایجاد قطب کیفی آموزش عالی برای جذب افراد مستعد بعنوان تنها دانشگاه صنعتی شرق کشور اعلام موجودیت نمود.

 

وی با بیان اینکه مسئله الحاق دانشگاه صنعتی بیرجند به دانشگاه بیرجند با عنوان «دانشگاه بیرجند- پردیس صنعتی بیرجند» موجی از نگرانی ها را در این مقطع حساس بوجود آورده است، گفت: تنها دانشگاه صنعتی شرق کشور با قابلیت تبدیل شدن به قطب علمی و بستر برنامه‌های توسعه‌ای در شرق کشور مورد بی‌مهری مسئولان قرار گرفته و در حال الحاق و انحلال است، خسرانی بر فعالیت‌های تحقیقاتی نخبگان این دانشگاه است.

 

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی خطاب به وزیر علوم بیان کرد: انتظار داریم که دستور لغو طرح مذکور را صادر فرمایید و با تأکید بر بهره گیری از نظرات و پیشنهادات اعضای محترم هیأت علمی، خبرگان فرهیخته و بومی منطقه و هماهنگی و مشورت با مدیران محترم ارشد اجرایی استان، نمایندگان محترم مردم شریف استان در مجلس شورای اسلامی و ریاست و اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه صنعتی بیرجند راهکارهای لازم جهت حفظ این ظرفیت عظیم و مولد را احصاء و اقدامات لازم را در جهت کارآمد سازی آموزش عالی استان خراسان جنوبی معمول فرمایید.

 

اجازه نمی دهیم طرح الحاق 2 دانشگاه صورت بگیرد

«حمید ملانوری» استاندار خراسان جنوبی هم در خصوص طرح الحاق دانشگاه صنعتی و دانشگاه بیرجند اظهار کرد: فارغ از مباحث کارشناسی و جدای از این که این اقدام می تواند برای استان مفید باشد یا نه، شرایط فعلی را فرصت مناسبی برای ادغام دانشگاه ها نمی دانم.

 

استاندار خراسان جنوبی در ادامه تاکید داشت: ما مخالفت خود با این اقدام را به طور رسمی اعلام می کنیم، دانشگاه و معاونت سیاسی استانداری را هم مکلف کرده ایم که این موضوع را پیگیری کنند و اجازه نمی دهیم اکنون این اقدام صورت بگیرد.

 

وی با بیان اینکه تأکید ما بر این است که هر تصمیمی که برای خراسان‌ جنوبی اتخاذ می شود، باید با اطلاع مدیریت استان باشد، گفت: نظر مخالف خود با این اقدامات را به صورت مکتوب به وزارتخانه اعلام کرده ایم.

 

 

اکنون زمان اجرای طرح الحاقی دانشگاه صنعتی و دانشگاه بیرجند نیست

«حسین خسروی اسفزار» نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس هم در این خصوص اظهار کرد: اجرای این طرح با اهداف نقشه جامع علمی کشور از جمله توزیع عادلانه منابع، ایجاد فرصت های برابر، جلوگیری از تجمیع امکانات و غیره منافات دارد.

 

وی با بیان اینکه به وزیر علوم پیشنهاد می کنیم که این طرح آمایش آموزش عالی ابتدا از شهرهای برخوردار آغاز شود، گفت: امیدواریم وزارت علوم استقلال دانشگاه صنعتی بیرجند را حفظ کند چرا که این دانشگاه می تواند در توسعه زیرساخت های خراسان جنوبی بسیار موثر باشد.

 

خسروی اسفزار در پایان تاکید کرد: تعدادی از نمایندگان به اجرای این طرح اعتراض کردند و در این خصوص تذکراتی کتبی به وزیر در مجلس داده شد و به معاون وزیر علوم نیز گفتیم که با اصل قانون موافق هستیم اما اکنون زمان اجرای این قانون نیست.

 

 

 

پایان پیام/573

منبع: شبستان

کلیدواژه: الحاق دانشگاه صنعتی دانشجویان دانشگاه صنعتی و دانشگاه بیرجند دانشگاه صنعتی بیرجند دانشجویان و کارکنان الحاق دانشگاه صنعتی صنعتی بیرجند اجرای این طرح وزارت علوم خراسان جنوبی طرح الحاقی آموزش عالی وزیر علوم طرح الحاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۸۱۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۷۹ پروژه بازآفرینی شهری در محلات خراسان جنوبی

عباس‌زاده معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی در ستاد بازآفرینی پایدار شهری استان خراسان جنوبی گفت: یکی از مهمترین بخش‌هایی که در مدیریت شهری در سطح استان و کشور حائز اهمیت بوده، بازآفرینی نقاط هدف شهری است.

وی با بیان اینکه برای زیست بهتر مردم لازم است بافت‌های ناکارآمد شهری بازآفرینی و آماده شوند افزود: در ۹ شهر استان از قبیل بشرویه، بیرجند، نهبندان، قاین، سرایان، فردوس، خوسف، گزیک و قهستان طرح‌های مصوب برای بازآفرینی شهری داریم. اکنون بیش از ۳۳ درصد جمعیت شهری استان در بافت ناکارآمد و فرسوده ۹ شهر استان سکونت دارند.

عباس زاده با اشاره به اینکه بیش از ۱۳ درصد مساحت شهر‌های خراسان جنوبی جزو محدوده هدف بازآفرینی شهری هستند، ادامه داد: باید زیرساخت‌های لازم را در این مناطق شهری و جمعیتی برای مردم فراهم کنیم. ستاد بازآفرینی پایدار شهری مأموریت دارد از محل اعتبارات گوناگون برای تأمین زیرساخت‌ها در مناطق هدف تصمیم‌گیری کند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه در چند سال اخیر ۷۹ پروژه بازآفرینی شهری در محلات هدف تعریف شده اظهار کرد: عمده این پروژه‌ها به بهره‌برداری رسیده و تعدادی باقی‌مانده که مصوب شد از محل اعتبارات مالیات بر ارزش‌افزوده استان که به شهرداری‌های مربوطه اختصاص می‌یابد این پروژه‌های نیمه‌تمام تکمیل شوند. با این مصوبه، همه پروژه‌های نیمه‌تمام مناطق هدف بازآفرینی پایدار شهری استان امسال به بهره‌برداری برسد و در ادامه، پروژه‌های جدیدی تعریف کنیم.

عباس‌زاده یادآور شد: برای اینکه ساکنان بافت فرسوده نسبت به نوسازی خانه‌های خود تشویق شوند، طرح کلید به کلید توسط دولت اجرایی شده که مردم می‌توانند اطلاعات دقیق‌تر این طرح را از ادارات راه و شهرسازی و شهرداری‌ها دریافت کنند. باید از تمام ظرفیت‌ها برای خدمت به مردم استفاده کرد. سال گذشته مبلغ ۲۰ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال برای اجرای ۱۰ طرح در شهر‌های مختلف استان اختصاص یافته است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی در با اشاره به اینکه در حال حاضر در شهر‌های بیرجند و قاین دارای سکونتگاه‌های غیررسمی هستیم، بیان کرد: تاکنون در زمینه بهسازی معابر، ایجاد مراکز فرهنگی و ورزشی، جایگاه خدمات اجتماعی، فرهنگسرا، اجرای کانال جمع آوری آب‌های سطحی، تکمیل فضا‌های سبز و خدمات به مردم اقداماتی شده که درمجموع ۹۴ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

عباس‌زاده با بیان اینکه سال‌های گذشته قیر رایگان به شهرداری‌های بیرجند و قاین اختصاص یافته، افزود: تاکنون درمجموع ۸۲ هزار مترمربع از معابر آسفالت شده به طوری که در شهر بیرجند و منطقه مهرشهر تمام معابر آسفالت شده است.

مجموع مساحت هدف بازآفرینی در استان ۶۵۴ هکتار است

میرمحمد مودی نیز در این جلسه با ارائه گزارشی گفت: در حال حاضر در ۹ شهر خراسان جنوبی با جمعیت ۳۳۳ هزار و ۵۱۱ نفر که شامل ۳۳ درصد از جمعیت استان می‌شود، محلات هدف مستقر هستند.

دبیر ستاد بازآفرینی پایدار شهری و مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی با بیان اینکه مجموع مساحت هدف بازآفرینی در استان ۶۵۴ هکتار است، افزود: ۷۹ طرح در محلات هدف در دست اقدام است که تاکنون ۶۵ طرح تحویل شده و تعداد ۸ طرح در حال انجام است که پیشرفت متوسط فیزیکی آن ۹۴ درصد است.

بررسی و تصویب پروژه‌های موضوع بند ب تبصره ۱۱ قانون بودجه سال ۱۴۰۲، ارائه سند ملی توانمندسازی و ساماندهی سکونتگاه‌های غیررسمی و گزارش عملکرد شهرداری بیرجند و قاین درباره عملکرد قیر رایگان تخصیصی در سال ۱۴۰۱ از موضوعات مطرح شده در این جلسه بود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • اجرای ۷۹ پروژه بازآفرینی شهری در محلات خراسان جنوبی
  • از طنین «فریاد قدس» تا شنیده شدن استخوان‌های خُرد شده رژیم صهیونیستی/ روسیاهی به زغال صهیونیستی ماند
  • فصلنامه ریاضیات و علوم محاسباتی دانشگاه صنعتی قم اسکوپوس شد
  • امروز ، آخرین مهلت انتخاب رشته دکتری
  • دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم
  • استقرار دانشجویان پسر در خوابگاه ملکی دانشکده پرستاری طبس
  • امروز، آخرین مهلت انتخاب رشته دکتری
  • آیین افتتاح طرح‌های دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار می‌شود
  • رقابت ۱۵هزار داوطلب کنکور سراسری در خراسان جنوبی
  • پایان آزمون سراسری با رقابت داوطلبان گروه علوم تجربی